AAU logo

AAU ALUMNI

Tobias Duelund – Jurist hos Netselskabet N1

Tobias Duelund – Jurist hos Netselskabet N1

For Tobias Duelund er uddannelse ikke noget, man gør i en bestemt periode. I stedet påpeger han, at man heldigvis aldrig bliver færdig med at uddanne sig. Tobias fremhæver, at en fortsat tilknytning til Aalborg Universitet gennem AAU Alumni kan gøre det nemmere at udnytte de muligheder, som AAU stiller til rådighed.

Hvordan har jeg gjort brug af min uddannelse og AAU-kompetencer?

Foruden de skarpe juridiske kompetencer har visheden om, at man ikke er en ø i havet, gjort alt nemmere. At det er naturligt at arbejde sammen med flere og synergier ved at være flere må også tilskrives AAU.Mit bedste AAU-minde?

Den indforståede humor, der kan opstå i en velfungerende gruppe. Sene aftener, hvor man virkelig har været en nørd i alt for mange timer, giver grobund for god humor.Hvorfor valgte jeg at læse på Aalborg Universitet frem for på et andet universitet?

Arbejdsmetoden tiltalte mig. Kom fra Livgarden og havde set, hvor meget en gruppe kan i forhold til et individ.Hvorfor valgte jeg den uddannelse, jeg gjorde, og ville jeg have valgt anderledes i dag?

Sammenhængen mellem økonomi og jura virkede tillokkende, og jeg kunne aldrig drømme om at vælge om. Jura og økonomi supplerer hinanden fantastisk!Hvad drømte jeg om som nyuddannet?

At få en gloværdig karriere - ikke bare et job! Et arbejde jeg kunne brænde for!Mit hidtidige karriereforløb

DLBR, Spar Nord, og nu Energibranchen: Først HEF/Energi Nord, så Eniig og nu N1.En typisk arbejdsdag for mig

Først kaffe! Så overblik over dagens møder og opgaver - prioritering af hvad der skal klares først. Dernæst eksekvering. Der er altid nok at se til.Mine fremtidsdrømme

Energibranchen er fantastisk! Der er mange udviklingsmuligheder, og jeg er slet ikke færdig med at afsøge dem alle.Hvad betyder det, at Aalborg Universitet fortsat har en interesse i mig efter endt uddannelse?

Uddannelse er ikke noget man gør i en bestemt periode. Man bliver heldigvis aldrig færdig. En god tilknytning til AAU gør det nok nemmere at udnytte de muligheder, AAU stiller til rådighed.Har du et godt karriereråd til studerende og nyuddannede?

Tænk bredt! Overvej om man kan tilføje ekstra end det, der efterspørges i jobannoncer og tilbyd dette. Mærk efter om kemien er til stede ved samtaler - det er vanvittigt vigtigt at have en god chef.

 

Blå bog for Tobias Duelund

Uddannelse på Aalborg Universitet: Cand.merc.jur

Fakultetstilknytning: Samfundsvidenskabeligt Fakultet

Campustilknytning: Aalborg

Dimissionsår: 2007

Nuværende job: Jurist hos Netselskabet N1

 

Du kan læse mere om Tobias Duelund på AAU Karrieres hjemmeside, hvor han fortæller om, at det er hårdt arbejde at få et arbejde.