AAU ALUMNI

SÅDAN KAN VI BRUGE IT TIL SIKRE OG PÅLIDELIGE ENERGISYSTEMER

SÅDAN KAN VI BRUGE IT TIL SIKRE OG PÅLIDELIGE ENERGISYSTEMER

Aalborg Universitet (AAU) inviterer til temamøde den 6. december kl. 14.00-17.00 på AAU´s campus i Esbjerg (onlinedeltagelse er muligt).

Tidspunkt

06.12.2021 kl. 14.00 - 17.00

Beskrivelse

På temamødet er fokus på virksomhedernes stigende efterspørgsel efter specialiserede IT-kompetencer og AAU's muligheder for at imødekomme det behov. Med en øget automatisering af industrien følger et massivt behov for viden om, hvordan man på en smart måde styrer den elektronik, der har overtaget manuelle opgaver. Det kan fx være kompetencer til at programmere mikroprocesser, der eksempelvis kan kontrollere den effekt-elektronik, der styrer strømmen fra vindmøller og solceller.

Med det som baggrundstæppet præsenteres du på temamødet for bud og perspektiver på, hvordan vi udnytter det fulde potentiale for et endnu stærkere samarbejde mellem virksomheder og AAU´s kandidater med IT-kompetencer, der er direkte anvendelige for virksomheder i det sydvestjyske. Desuden præsenteres du for, hvad den nyeste forskning på feltet viser. Mødet rundes af med forfriskninger og gode muligheder for at netværke.

 

Se programmet og tilmeld dig her