Kom til Åbent Hus på AAU

Til Åbent Hus på AAU kan du som uddannelsessøgende blive klogere på dit fremtidige studievalg. Mød studerende til en snak om uddannelse og studieliv.

Lagt online: 04.01.2018

Åbent Hus 2018

Aalborg Universitet holder Åbent Hus på alle tre campusser i foråret 2018 og vi håber at se dig til et eller flere af arrangementerne. Her kan du læse kort hvad hver campus tilbyder i forbindelse med Åbent Hus samt dato, tidspunkter og adresse for arrangementerne.

campus Aalborg

Fredag den 2. marts 2018 kl. 9.30 – 17.00 åbner vi igen dørene for dig, der overvejer at læse en videregående uddannelse på Aalborg Universitet. Her kan du møde studievejledere og studerende fra alle AAUs bacheloruddannelser i Aalborg, høre uddannelsesoplæg, høre karriereoplæg, se en studiebolig, blive klogere på livet som studerende og meget mere. Åbent Hus Aalborg finder sted ved havnefronten hvor du finder AAUs bacheloruddannelser i CREATE-bygningen.

campus Esbjerg

Campus Esbjerg afholder Åbent Hus lørdag den 24. februar 2018 kl. 10 – 14. Både bachelor- og kandidatuddannelser på Esbjerg campus vil have deres egen stand, hvor de besøgende kan høre mere om uddannelserne. Ud over uddannelsesstande er der virksomhedsstande, projektstande og vejledningsstande. Der vil være rundvisninger hver time og oplæg en enkelt gang i løbet af dagen. Åbent Hus Esbjerg finder sted på Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg.

campus CPH

Campus København afholder i 2018 Åbent Hus for potentielle bachelor- og kandidatstuderende onsdag den 7. februar kl. 13.00 – 17.00. Denne dato er flyttet i forhold til tidligere år, da fristen for ansøgning til kandidater per 2018 er flyttet til 1. marts. Indholdet vil overordnet være det samme, hvor de besøgende kan møde alle uddannelserne og høre forskellige uddannelsesoplæg. Åbent Hus CPH finder sted på A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

læs mere om åbent hus