Kom i Studiepraktik og afprøv en bacheloruddannelse

Bliv klogere på din fremtid - afprøv studielivet på Aalborg Universitet, når vi i uge 43 inviterer inden for på vores bacheloruddannelser.

Lagt online: 04.09.2017

Er du nysgerrig efter at afprøve en bacheloruddannelse på universitetet? Så deltag i Studiepraktik på AAU - arrangementet hvor du i tre dage oplever livet som studerende.

Arrangementet afholdes onsdag til fredag i uge 43 og er for afgangselever på de gymnasiale uddannelser samt for dig, der allerede har afsluttet en gymnasial uddannelse.

I løbet af de tre dage vil du som studiepraktikant få indblik i studielivet på AAU og prøve kræfter med drømmestudiet. Emnerne, undervisningen og arbejdsformerne er typiske for undervisningen på AAU. Du kommer til i praksis at arbejde med PBL, det problemorienterede projektarbejde, og på nogle studier skal du følge undervisning sammen med studerende – fx forelæsninger og laboratorieundervisning, mens du på andre studier kommer til at følge et særligt tilrettelagt studiepraktikprogram. Der vil være masser af muligheder for at stille spørgsmål til både studerende og undervisere.

AAU i både Aalborg, Esbjerg og København tilbyder Studiepraktik; i alt inviteres indenfor på omkring 60 bacheloruddannelser.

I alle tre campusbyer vil der være forskellige tilbud om transport, overnatning og sociale aktiviteter.

Du søger om en plads ved Studiepraktik i perioden 7.-12. september.

Læs mere om arrangementet her