AAU logo

It, læring og organisatorisk omstilling (fysisk og digital tilstedeværelse)

Studiets vejleder

Studiets vejleder


Studenterstudievejledningen er bemandet med Jesper Baand i Aalborg og Kasper Bergstrøm i København. De går begge på uddannelsens 9. semester.


MAILS BESVARES LØBENDE - SKRIV TIL

Har du spørgsmål til studiet så er du mere en velkommen til at skrive en mail til os.

På mailen kan du stille spørgsmål om ALT fra optag, orlov til faglige spørgsmål om indholdet på uddannelsen samt jobmuligheder. Vi vil herefter gøre vores bedste for selv at besvare din henvendelse eller henvise til en relevante fagperson.

Vi tjekker mailen dagligt i hverdagene. Skulle du have behov for en samtale, vil vi selvfølgelig gerne stå til rådighed. Dette vil oftest ske efter en kort mail, hvor vi aftaler tidspunkt.

Da studiets vejledere sidder i henholdsvis København og Aalborg, fortrækker vi telefon/Skype eller andre værktøjer til samtaler, men vi afholder også personlige fysiske samtaler, hvis du fortrækker dette.

 

STUDENTERSTUDIEVEJLEDER  jesper Baand

Jeg hedder Jesper Baand og er bachelor i Informationsvidenskab og Kulturformidling fra IVA - Det Informationsvidenskabelige Akademi. Jeg søgte ind på ILOO, fordi jeg kunne se et potentiale i at formidle it gennem et kundecentreret perspektiv, og det føler jeg er kompetencer, som netop denne humanistiske it-uddannelse kan give mig.

Jeg går på 9. semester, hvor jeg både gennem mine projekter og via min praktik har lagt et fokus på design af Learning Management Systemes (LMS), og hvordan man får motiveret brugerne til at udnytte de muligheder som stilles til rådighed. Den humanistiske tilgang til it i kombination med diversiteten i de studerendes baggrund og de mange spændende valgfag giver os nogle nogle rigtig spændende diskussioner på holdet. De projekter, vi udarbejder, er meget gavnlige både for den personlige og faglige udvikling, som sker gennem PBL (Den Problembaserede Læringsmodel på AAU). Så selvom man ender med en cand.it., hvor man ikke bliver 'super- it- bruger', så er det ultra relevant, at der ude i virksomheder og organisationer findes ansatte med en baggrund som den vi får på ILOO, da vi uddannes til at forstå brugernes perspektiv i udvikling og design af it.

 

studenterstudievejleder kasper bergstrøm

Jeg hedder Kasper Bergstrøm og har en bachelor i Videnskabelig Pædagogik fra Københavns Universitet. Mine valgfag spredte sig over en lang række af forskellige fag og derfor virkede ILOO som den helt rigtige uddannelse for mig.

Jeg går på 9. semester og har i høj grad specialiseret mig i Learning Management Systems (LMS) i uddannelsesinstitutioner og virksomheder. En af styrkerne ved vores kandidatuddannelse er den brede faglighed og vores høje grad af fleksibilitet, hvilket giver os evnen til at tilpasse os forskellige typer af arbejdspladser. Som ILOO’er har vi evnen til at forstå komplekse problemstillinger som en helhed. I mange cases har kunden kun kigget på selve it-systemet og glemmer at inkorporere læringsstrategier og implementeringsprocesser i organisationen. Vi koder ikke systemerne – vi får dem til fungere og sikre at implementeringen i organisationen bliver en succes.

 

Kontakt studiet

 

Sekretær i København

Steen Nielsen
A.C. Meyers Vænge 15
Lokale: 2-3-004/3-078
2450 København SV

Telefon: 9940 9093
iloo@learning.aau.dk
 

Sekretær i Aalborg

Merete Nielsen
Kroghstræde 3, lokale 3.238
9220 Aalborg Ø

Telefon: 9940 7035
mni@learning.aau.dk

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2018:
Den 21. februar – 15. marts
Den 13. juni – 5. juli
Den 30. juli – 10. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

  • Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi