AAU logo

Intelligent Reliable Systems, civilingeniør

Intelligent Reliable Systems, civilingeniør

Intelligent Reliable Systems, civilingeniør

Hvis du vil arbejde med udvikling af elektronik og software og skabe systemer og produkter, så er denne uddannelse måske noget for dig.

En civilingeniøruddannelse i Intelligent Reliable Systems (Intelligente pålidelige systemer) fra Aalborg Universitet Esbjerg giver dig optimale muligheder for at påvirke den teknologiske udvikling, både regionalt, nationalt og internationalt. Du kommer til at realisere visioner og løse tekniske problemer til nytte for mennesker og vores omgivelser.

På uddannelsen beskæftiger du dig bl.a. med proceskontrol, pålidelighedskrav, fejldetektion og diagnose i dynamiske software- og hardwaresystemer, og du forener den teknisk/teoretiske side med den praktiske.

Selve uddannelsen inddrager pålidelighedskrav til både software og hardware og forener dermed den tekniske/teoretiske side med den praktiske. Et eksempel er godshåndtering i industrihavne. Hvis ikke de computerstyrede kraner er fuldstændig pålidelige, man man risikere alvorlige funktionssvigt med alvorlige følger.

Et helt andet sted, hvor der er altafgørende, at man kan stole på de computerstyrede systemer, er i den biokemiske branche, hvor små unøjagtigheder i processerne kan få fatale konsekvenser.

Du bliver i stand til at udvikle intelligente pålidelige systemer og planlægge implementeringen i det praktiske arbejde med automatiseringsprocesser.

Uddannelsens baggrund

Civilingeniøruddannelsen i Intelligent Reliable Systems er skabt i et samarbejde mellem data- og elektronik-afdelingerne på Aalborg Universitet Esbjerg, og kan dermed trække på ekspertise fra begge områder. Selve uddannelsen inddrager, som en af de første uddannelser, pålidelighedskrav til både software og hardware, og forener dermed både den teknisk/teoretiske side og de praktiske.

Der er ansøgningsfrist den 1. april med studiestart den 1. september. Find optagelsesprocedurer her.

Besøg os på Facebook og se hvad der rører sig på Campus Esbjerg!

Du får viden om

  • Automatiseringssystemer
  • Kontrol- og overvågningssystemer
  • Fejlbehandling og -diagnose

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

Se relaterede uddannelser inden for