AAU logo

Control and Automation, civilingeniør

Control and Automation, civilingeniør

Control and Automation, civilingeniør

Hvis du gerne vil arbejde med fx elektriske kredsløb, dynamiske systemer, reguleringsteknikker, matematik, netværk og design af styresystemer, så skal du læse til civilingeniør i Control and Automation (Regulering og automation) på Aalborg Universitet.

Her kan du komme til at arbejde med eksempelvis vindmøller, kraftværker, robotter, varme- og kølestyring til industrien og udvikling af microsatelliter mm. Du kommer også til at beskæftige dig med emner som robust og optimal regulering, fejltolerante systemer, matematisk modellering af mekaniske og termiske systemer, styring af komplekse processor, etc.

I Danmark er der mange virksomheder, som anvender styring og regulering i deres produkter, og uddannelsen samarbejder med mange af disse virksomheder. Det er blandt andre Danfoss, Grundfos, B&O og Vestas. Der er altså mange spændende virksomheder og jobmuligheder både på det danske og det internationale arbejdsmarked.

Bonusoplysninger om uddannelsen:

  • Uddannelsen foregår på engelsk, og der vil både være danske og internationale studerende. Det giver et udfordrende og berigende læringsmiljø, og det åbner også op for at flere vælger at tage deres praktik i udlandet.
  • De fleste projekter udføres i samarbejde med virksomheder
  • Der er ansøgningsfrist den 1. april med studiestart den 1. september. Find optagelsesprocedurer her.

 

Du får viden om

  • Styrings- og reguleringssystemer
  • Dynamiske systemer
  • Industrielt fokuseret og motiveret avanceret proceskontrol

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Se Studieordningen