AAU logo

Studiemiljø på Aalborg Universitet København

Aalborg Universitet København (AAU CPH) har et internationalt og levende studiemiljø, hvor studerende og undervisere kender hinanden på tværs af studieretninger. Du kan deltage i flere spændende studenteraktiviteter på campus.

Bliv en del af studiemiljøet på AAU Cph

Bliv en del af studiemiljøet på AAU Cph

Som studerende på AAU CPH kan du være med til at præge studiemiljøet og de faglige og sociale studenteraktiviteter, lige fra fredagsbaren til faglige netværk og kreative grupper.

Hvis du mener, der skal oprettes øvelokaler eller dannes en dramagruppe eller kunstforening, er du velkommen til at foreslå det. Kun de studerendes ideer og engagement sætter grænserne. Sammen med gruppearbejdet kan studenteraktiviteterne på AAU CPH være med til at give dig et godt fagligt og socialt fællesskab. 

Studerende fortæller...

Studerende fortæller...

"Det fedeste ved at gå på Aalborg Universitet København er muligheden for at blive fagligt udfordret og tilegne sig ny og spændende viden; at være en del af et miljø, hvor akademisk ”nørderi” er dagligdag."

Kristian Østergaard Lund, Teknoantropologi 

Social Life Organisation

På AAU CPH varetager Social Life Organisation de studerendes interesser og spiller en aktiv rolle i udviklingen af campus og studiemiljøet.


Læs mere på Social Life Organisation facebook

Sport på AAU CPH

AAU CPH ligger ved havnefronten i Københavns Sydhavn, så det ligger lige for at tage en tur på vandet med kajakklubben efter en lang dags studier. Kajakklubben er både for uøvede og øvede.

Du kan også gå til yoga samt styrketræne i motionsrummet på campus, hvor der også er badefaciliteter og sauna.


 

Fredagscafé og fester

Du kan møde dine medstuderende i fredags-caféen ”Slusen” eller til de fester, som Slusen organiserer. Fredagscaféen er drevet af studerende og har yderst studentervenlige priser.
 

Læs mere på Slusens Facebook 

Internationalt studiemiljø

Over 20 procent af de studerende på AAU CPH har en international baggrund. Det er med til at skabe et spændende, internationalt studiemiljø, hvor udsyn, kulturel forståelse og bedre sprog-kundskaber blot er nogle af fordelene. 

I Kaffepletten, som er et mere uformelt forum etableret af tidligere buddies, kan du snakke og hygge med andre på tværs af faglige og kulturelle skel. 

Læs mere på Kaffeplettens Facebook

Tæt på Københavns kultur- og fritidstilbud

AAU CPH ligger ikke langt fra Københavns centrum. Du har derfor let adgang til hovedstadens mange kultur- og fritidstilbud.

Du kan nemt komme til campus på cykel, og er du i bil, har du gode parkeringsmuligheder. Du kan også tage offentlig transport; Sydhavns St. ligger ti minutter fra campus. Desuden stopper en række buslinjer ganske tæt ved.