AAU logo

Bolig i København

Aalborg Universitet København (AAU CPH) er centralt placeret i København med rigtig gode forbindelser til kollegier og centrum. Når du studerer på Aalborg Universitet København, har du derfor flere muligheder i forhold til boligvalg.

Boliger i Københavnsområdet

Boliger i Københavnsområdet


Københavnsområdet rummer mange boligtyper for studerende, fx ungdomsboliger, kollegieværelser, lejligheder i boligforeninger og privatudlejede værelser. Selv om det ofte kan være svært at finde et sted at bo i København, især når man som ung ikke har et stort budget, er det dog på ingen måde umuligt.

Et godt råd er at være ude i god tid og fleksibel i forhold til beliggenhed, pris og størrelse. Søger du uden for Københavns centrum, har du gode muligheder for at finde en lidt billigere bolig.

Studerende fortæller...

Studerende fortæller...

”Det kan være lidt vanskeligt at finde en bolig i København, der ligger lige ved siden af campus eller lige ved siden af din bedste kammerat. Men det er ikke særlig svært at finde én, der ligger i nærheden af en S-togs-station eller en relevant buslinje. Det handler måske lidt om ikke at være så kræsen. ”

Danny Nielsen, Medialogy

Kollegie- og ungdomsboliger

Storkøbenhavn har mange kollegieværelser, og hvis du ikke insisterer på at bo midt i centrum af København, har du gode chancer for at finde ledige kollegieværelser lidt længere uden for byen.

København og omegn har også et større antal ungdomsboliger, specielt etableret til unge mellem 18-25 eller studerende.

Kontakt Centralindstillingsudvalget (CIU) og bliv indstillet til et kollegieværelse eller en ungdomsbolig i Storkøbenhavn.

Du kan også søge efter kollegieværelser på følgende hjemmesider:

Transport til AAU Cph

Du kan let komme til AAU CPH, uanset om du vælger at bo inde i København eller i de lidt billigere omegnskommuner. Cyklen er det foretrukne transportmiddel blandt de fleste studerende i København. Men campus ligger også centralt i det offentlige transportsystem; blot fem minutters gang fra campus ligger S-togsstationen Sydhavn St., der kun er to stop fra hovedbanegården. Der er også flere busstoppesteder i området, som betjenes af flere af Københavns centrale buslinjer.

På kortet kan du se, hvilke byer der ligger tæt på København, og som kunne være relevante i din boligjagt.
Vis Aalborg University Copenhagen på et større kort