AAU logo

Aalborg Universitet i København

Aalborg Universitet København (AAU CPH) er en del af Aalborg Universitet og ligger i Københavns Sydhavn tæt på hovedstadens centrum. Som studerende på AAU CPH har du derfor rig mulighed for at benytte dig af byens mange bolig-, kultur- og fritidstilbud. 

Gode rammer for læring og sociale aktiviteter

Aalborg Universitet København er en forholdsvis ny campus med et innovativt studie- og læringsmiljø, internationalt fokus og tæt samarbejde med virksomheder, hvoraf flere holder til direkte på campus.

Samlet er ca. 3.300 studerende tilknyttet AAU CPH's mange spændende bachelor- og kandidatuddannelser inden for humaniora, de tekniske- og naturvidenskabelige fag samt samfundsvidenskab.
 

AAU-uddannelser i København

Studiemiljø på AAU-Cph

Studiemiljø på AAU-Cph

"Det fedeste ved at gå på Aalborg Universitet København er muligheden for at blive fagligt udfordret og tilegne sig ny og spændende viden; at være en del af et miljø, hvor akademisk ”nørderi” er dagligdag."

Kristian Østergaard Lund, Teknoantropologi

Studieliv på AAU-Cph

Studieliv på AAU-Cph

"Det bedste ved AAU-Cph er den mangfoldighed og det liv, der er på universitetet. Der er rig mulighed for at forene det faglige og sociale og danne nye venskaber og netværk – også på tværs af forskellige studier.

AAU-Cph’s fysiske placering og de fine bygninger på campus skaber rammerne for et fedt studiemiljø med gode muligheder for ophold og aktiviteter."

Cecilie Aspevik, Humanistisk Informatik