AAU logo

AAU i Aalborg

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) i Aalborg finder du masser af spændende tilbud inden for kultur, sport og fritid. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, men den er meget overskuelig, og boligsituationen er relativt god, sammenlignet med andre større universitetsbyer.

Studenterhuset i Aalborg

Studenterhuset i Aalborg

”Studenterhuset er et sted, hvor jeg har brugt meget tid. De holder en masse spændende arrangementer. Hver onsdag er der international aften, så er man sprogstuderende og har lyst til at øve sit sprog, vil jeg råde alle folk til at mingle med de internationale studerende ”.

Anna Bakmand Bernthsen, Spansk Sprog og Internationale Studier / Global Refugee Studies

Bolig i Aalborg

Få gode råd og tips til at finde en bolig i Aalborg, når du skal starte på AAU.
 

Læs mere om bolig i Aalborg

Sport og kultur i Aalborg

Se nogle af Aalborgs tilbud inden for fx musik, teater og kunst, sportsforeninger og fitness.
 

Læs mere om Sport og kultur i Aalborg

Tips til nye studerende i Aalborg

Se Visit Aalborgs hjemmeside for tips til besøg af familie og venner hjemmefra, gode brunchsteder, og idéer til hvad du kan lave med sin studiegruppe. Linket er på engelsk. 

10 tips til nye studerende i Aalborg

Det sociale liv på campus

Det sociale liv på campus

”Med alt lige fra fredagsbar til filmklub kommer man ikke til at kede sig på AAU. I starten er der gjort meget ud af at ryste de studerende sammen igennem rusture, lejrture og sportsturneringer - og det virker! Man kommer lynhurtigt til at snakke sammen. Gruppearbejdet gør også helt klart en stor forskel i forhold til det sociale - du kommer virkelig til at lære dine gruppekammerater godt at kende, også uden for gruppelokalet.”

Emil Kjæhr, Medialogi

Sociale arrangementer

Sociale arrangementer

”Du starter studiet med et fantastisk introforløb, hvor der er arrangeret en masse sociale arrangementer for dig. Det er en oplagt mulighed for at møde dine studiekammerater i en ikke-formel sammenhæng, og det danner ofte fundament for gode venskaber.”

Giajenthiran Velmurugan, Humanistisk Informatik