Søg optagelse på Efteruddannelser på AAU

Du søger om optagelse på de deltidsuddannelser, som har studiestart i efteråret 2017, ved at følge nedenstående link til Ansøgningsportalen, hvor du skal registrere dig som bruger og oprette din ansøgning.

Søg optagelse, studiestart efterår 2017

Optagelse foråret 2018

Det er endnu ikke muligt at søge om optagelse på de deltidsuddannelser, som har studiestart i foråret 2018. Vi forventer at kunne åbne Ansøgningsportalen for disse uddannelser ca. primo september måned.

I mellemtiden er du velkommen til at sende os en interessetilkendegivelse. Så vil vi give dig besked via e-mail, når vi åbner for modtagelse af ansøgninger til disse deltidsuddannelser.

Inden du søger om optagelse, er du også velkommen til at kontakte studiet og høre nærmere om uddannelsen og dine optagelsesmuligheder. Du finder kontaktoplysninger til studiet under menupunktet "Kontakt" på den enkelte uddannelses hjemmeside.

Interessetilkendegivelse, optagelse forår 2018

Brug for hjælp?

spørgsmål om uddannelsen

Hvis du har spørgsmål til din ansøgning, som ikke har teknisk karakter, skal du kontakte Efteruddannelse på e-mail: efteruddannelse@aau.dk eller på tlf. 9940 9420 ml. kl. 12-15 (man-tors) og kl. 12-14 (fre).

Teknisk support

Hvis du har brug for teknisk assistance i forbindelse med ansøgningsprocessen, kan du kontakte Studie-IT på e-mail: studieit@aau.dk eller tlf. 9940 9720.