Master of Public Governance

Kommunikation og ledelse - OLM-fag

Modulet består af tre dele:

Første del er en introduktion til grundlæggende teorier om kommunikation, om sammenhængen mellem kommunikation og offentlige institutioner og endelig om sammenhængen mellem kommunikation og ledelse. Herunder vil de studerende blive introduceret til forskellige medier og til forskellige målgrupper og deres muligheder for at gribe og forstå en given kommunikation. Denne første del vil både omhandle kommunikationsmodeller, retorik, ledelseskommunikation og praktiske erfaringer.

Anden del sætter især fokus på den vertikale dimension i det moderne demokrati mellem offentlige ledere og politikere på den ene side og offentlige ledere og de ansatte på den anden.

Tredje del sætter især fokus på den horisontale dimension i det moderne demokrati mellem forskellige offentlige og private institutioner og mellem offentlige institutioner og borgerne.

Øvrige udgifter

Bemærk: Ud over deltagerbetalingen kan der være udgifter til litteratur, transport og ophold.

Hvad er et enkeltfag/modul?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Kommunikation og ledelse, enkeltmodul fra Master of Public Governance

Varighed

  • September 2018 - januar 2019

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 5

Pris

  • 17.700 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. maj 2018 (muligt at søge fra ca. primo marts)

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.