AAU logo

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Kom til infomøde om MMT-uddannnelsen (Executive MBA)

Kom til infomøde om MMT-uddannnelsen (Executive MBA)

Master in Management of Technology (MMT) er en to årig Executive MBA-uddannelse for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. MMT uddanner fremtidige ledere, som kan løfte virksomhedens forandringsopgave. Vi afholder en række infomøder om uddannelsen, og du er meget velkommen. Læs mere længere nede.

executive MBA med fokus på teknologiledelse

MMT-uddannelsen er en executive MBA-uddannelse, der tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. MMT-uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at forandre - men også for at lede en virksomhed, er netop at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer.
 

kom til Infomøde om MMT

MMT afholder en række infomøder, hvor du kan komme og høre nærmere om uddannelsens indhold og dine muligheder for at tage uddannelsen.

Nedenfor kan du se, hvornår MMT besøger de forskellige byer (flere datoer i foråret 2017 følger). Hvis du har ønske om at mødes med os på et andet tidspunkt, kan du kontakte os, og så finder vi en dag, der passer dig.
 

Infomøde i Aalborg D. 13. marts 

 • Tidspunkt: 15.00-17.30
 • Mødested: Wärtsilä Svanehøj A/S, Fabriksparken 6, 9230 Svenstrup
 • Parkering: Følg vejen ned til administrationsbygningen, hvor der er P-Pladser ud mod Hobrovej.  

 

Infomøde i Billund d. 20. marts

 • Tidpunkt: kl. 15.00-17.30
 • Mødested: Hotel LEGOLAND’s konferencecenter: Åstvej 10, 7190 Billund
 • Lokale: Se informationstavler ved ankomst

 

Infomøde i Skødstrup d. 5. April

 • Tidspunkt: kl. 15.00-17.30
 • Mødested: Carletti, Grenåvej 641, 8541 Skødstrup

 

For at tilmelde dig et infomøde, eller for at få uddybende information, kontakt venligst programkoordinator Anders Vestergaard av@business.aau.dk eller på telefon: 22137570.


​ "AT ISCENESÆTTE FORANDRINGER HANDLER OM AT TEGNE BILLEDER AF NYE HELHEDER"

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

 

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

 • September 2017 - juni 2019

Sted

 • Aalborg

ECTS

 • 60

Pris

Ansøgningsfrist

 • 1. juni 2017

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.