Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

KOM TIL INFOMØDE OM MMT-UDDANNELSEN!

KOM TIL INFOMØDE OM MMT-UDDANNELSEN!

MMT afholder en række informationsmøder, hvor du kan høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare, om en MMT uddannelse er den rette for dig.

INFOMØDER OM MMT-UDDANNELSEN

På infomøderne kan du høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare om en MMT uddannelse er det rette for dig. MMT uddannelsen er tilrettelagt så du arbejder med centrale problemstillinger og forandringsprocesser i din egen organisation.

"PÅ INFOMØDERNE KAN VI HJÆLPE DIG MED AT AFKLARE, HVAD EN MMT KAN GØRE FOR DIG OG DIN KARRIERE."

Du får ligeledes muligheden for at høre erfaringer fra tidligere MMT studerende, der vil fortælle hvordan de helt konkret har omsat viden fra MMT uddannelsen til værdiskabende praksis i deres organisation.

Endelig får du en indsigt i en af regionens mest spændende virksomheder og hører, hvordan ledende medarbejdere har brugt erfaringer fra MMT uddannelsen i deres karriere.

INFOMØDERNE AFHOLDES FØLGENDE DATOER

Nøjagtige adresser for møderne fremsendes pr. mail inden mødet.​

  • 23. april, 15.00-17.30, Horsens (Nissens)
  • 25. april, 15.00-17.30, Aarhus (4IMPROVE)
  • 30. april, 15.00-17.30, Billund (Lego)

Tilmeld dig møderne her

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til informationsmøderne eller andet, er du velkommen til at kontakte Dorte Saaby Andersen på tlf.: 9356 2172 eller mail: dos@business.aau.dk 

 

EXECUTIVE MBA MED FOKUS PÅ TEKNOLOGILEDELSE

Master in Management of Technology (MMT) uddanner ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. MMT er en to-årig Executive MBA for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. Uddannelsen fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi. 

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. Uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.
 

Global vækst gennem uddannelse

Maskinmester og COO René Thorhauge er lige nu i fuld gang med MMT-uddannelsen. René er ansat i frederikshavnervirksomheden VMS Group, som har store vækstambitioner. MMT-uddannelsen skal klæde René Thorhauge og VMS Group på til international vækst. Læs en artikel om René i Maskinmesterens tillæg Ledelse og Uddannelse.

 

MBA blev startskuddet til at starte op som selvstændig

Overvejer du at tage springet som selvstændig? For Søren Bødker var det en MBA-uddannelse, der skulle til for at få det sidste kærlige puf til at starte egen virksomhed. Nu er han med firmaet VisBlue snart klar med et nyt såkaldt flowbatteri, som skal gøre det muligt at lagre overskudsstrøm fra solceller. 

MMT uddanner hvert år ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. Det samme gjorde sig gældende for Søren Bødker, der startede virksomheden VisBlue op på lavt blus under uddannelsen. Først da diplomet var i hus, valgte han at satse alt på at realisere sin drøm. Læs artiklen om Søren her

 

Fremadstormende Aarhus-iværksætter på MMT-uddannelsen

”Jeg har aldrig forstået, hvorfor forandringer kan gøre folk utilpasse”, lyder det fra 28-årige Rasmus Steiniche, som er Software Architect ved Bestseller i Aarhus. I en alder af blot 18 år startede han sin første virksomhed, og nu er han en af de yngste til at gennemføre én af Danmarks mest krævende Executive MBA-uddannelser.

Både i Ingeniøren (d. 10. november 2017) og på Jobfinder.dk kan du læse mere om Rasmus og hans MMT-uddannelse: Læs artiklen om Rasmus på Jobfinder her

 

MMT ruster Senior R&D Manager hos Grundfos

Et af klodens størte problemer er at skaffe rent drikkevand til den stigende befolkningen, særligt i de voksende byer. Lars Kvist er Senior R&D Manager hos Grundfos og har ansvaret for fire udviklingslaboratorier, som blandt andet er involveret i at løse disse vandproblemer. Det er en udfordrende opgave, og derfor klæder han sig lige nu bedst muligt på med én af Danmarks mest krævende Executive MBA-uddannelser. Læs artiklen om Lars her.

  

MMT-kandidat udvikler platform til vidensdeling

Maskinmester Nichlas Højgard er som led i MMT-uddannelsen ved at udvikle en ny platform til vidensdeling til sin arbejdsgiver, Molslinjen. Det har skabt genklang i organisationen og efter endt studieforløb skal Nichlas to år til Australien, hvor han har fået ansvaret for at overvåge byggeriet af Molslinjens nye færger. I artiklen her kan du læse om Nichlas' projekt og udbyttet af sit MMT forløb. Læs artiklen om Nichlas her.


Fotograf: Lars Møller 

 

DANSKE TOPLEDERE EFTERUDDANNER SIG I AALBORG FOR 20. ÅR I TRÆK

Den 2-årige Executive MBA-uddannelse MMT på Aalborg Universitet fylder nu 20 år. Uddannelsen er kendt som én af Danmarks hårdeste, men til gengæld er der nærmest garanti for at få et topjob i industrien. I den anledning har MMT lavet et eksklusivt jubilæumsskrift med blandt andet beretninger fra tidligere dimittender.


LÆS MMT'S JUBILÆUMSSKRIFT HER

 

SAMSPIL MELLEM MENNERSKER OG TEKNOLOGI

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at lede og forandre en virksomhed, er at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer. 

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

FORANDRINGSAGENTEN SPILLER EN AFGØRENDE ROLLE

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

 

Få afklaret, om MMT skal være dit næste karrieretræk

Hos MMT står vi altid klar til at hjælpe dig med at afklare, om MMT er det rette valg for dig og din karriere. Vi inviterer dig til at kontakte os, så vi kan tale med dig om dit uddannelsesvalg, enten ved et personligt møde eller over telefonen. Der er studiestart i august, og du kan stadigvæk nå at melde dig til uddannelsen. Kontakt os i dag og få mere information. 
Find vores kontaktinformationer her.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2018 - juni 2020

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2018

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.