Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

DANSKE TOPLEDERE EFTERUDDANNER SIG I AALBORG FOR 20. ÅR I TRÆK

DANSKE TOPLEDERE EFTERUDDANNER SIG I AALBORG FOR 20. ÅR I TRÆK

Den 2-årige Executive MBA-uddannelse MMT på Aalborg Universitet fylder nu 20 år. Uddannelsen er kendt som én af Danmarks hårdeste, men til gengæld er der nærmest garanti for at få et topjob i industrien. I den anledning har MMT lavet et eksklusivt jubilæumsskrift med blandt andet beretninger fra tidligere dimittender.


Læs MMT's jubilæumsskrift her

 

EXECUTIVE MBA MED FOKUS PÅ TEKNOLOGILEDELSE

Master in Management of Technology (MMT) uddanner ledere til at stå i spidsen for teknologisk forandring. MMT er en to-årig Executive MBA for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. Uddannelsen fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske forandringer gennem anvendelsen af teknologi. 

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. Uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

.  

MMT-kandidat udvikler platform til vidensdeling

Maskinmester Nichlas Højgard er som led i MMT-uddannelsen ved at udvikle en ny platform til vidensdeling til sin arbejdsgiver, Molslinjen. Det har skabt genklang i organisationen og efter endt studieforløb skal Nichlas to år til Australien, hvor han har fået ansvaret for at overvåge byggeriet af Molslinjens nye færger. I artiklen her kan du læse om Nichlas' projekt og udbyttet af sit MMT forløb. Læs artiklen om Nichlas her.


Fotograf: Lars Møller 

 

SAMSPIL MELLEM MENNERSKER OG TEKNOLOGI

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at lede og forandre en virksomhed, er at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer. 

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

FORANDRINGSAGENTEN SPILLER EN AFGØRENDE ROLLE

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

 

Få afklaret, om MMT skal være dit næste karrieretræk

Hos MMT står vi altid klar til at hjælpe dig med at afklare, om MMT er det rette valg for dig og din karriere. Vi inviterer dig til at kontakte os, så vi kan tale med dig om dit uddannelsesvalg, enten ved et personligt møde eller over telefonen. Der er studiestart i august, og du kan stadigvæk nå at melde dig til uddannelsen. Kontakt os i dag og få mere information. 
Find vores kontaktinformationer her.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2017 - juni 2019

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • Udskudt til d. 1. juli 2017

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.