AAU logo

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

 

MMT executive MBA er en toårig kompetenceudviklende videreuddannelse for ambitiøse ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. MMT uddanner fremtidige ledere, som kan løfte virksomhedens forandringsopgave. 

KOM TIL infoMØDE OM MMT-UDDANNELSEN!

MMT  afholder en række informationsmøder, hvor du kan høre mere om mulighederne for at læse en Master in Management of Technology - Executive MBA - på Aalborg Universitet. Du får muligheden for at tale med centrale undervisere og vejledere på uddannelsen og afklare, om en MMT uddannelse er den rette for dig.

 

LÆS OM infoMØDERNE HER


 

Ledelse og teknologi

MMT-uddannelsen tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. MMT-uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at forandre - men også for at lede en virksomhed, er netop at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer.

"AT ISCENESÆTTE FORANDRINGER HANDLER OM AT TEGNE BILLEDER AF NYE HELHEDER"

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen til højre.

  

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2016 - juni 2018

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2016

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.