AAU logo

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Master in Management of Technology (MMT)

Master in Management of Technology (MMT)

Master in Management of Technology (MMT) er en to årig Executive MBA-uddannelse for ledere i industrien, IT-sektoren og den offentlige sektor. MMT uddanner fremtidige ledere, som kan løfte virksomhedens forandringsopgave.

executive MBA med fokus på teknologiledelse

MMT-uddannelsen er en executive MBA-uddannelse, der tager udgangspunkt i teknologi – defineret i bred betydning - og fokuserer på ledelsesmæssige og organisatoriske rammer for udvikling og innovativ forandring. Alt sammen med henblik på forretningsskabelse. MMT-uddannelsen ruster dig til at spille en aktiv rolle i din virksomheds eller organisations udvikling.

I den moderne virksomhed spiller mennesker, teknologier og systemer sammen på mange måder. En vigtig forudsætning for at forandre - men også for at lede en virksomhed, er netop at forstå det indbyrdes samspil mellem mennesker, teknologi og systemer.

"AT ISCENESÆTTE FORANDRINGER HANDLER OM AT TEGNE BILLEDER AF NYE HELHEDER"

Succesfulde forandringer handler om at skabe nye innovative kombinationer, som er accepteret af hele den involverede organisation. Måske skal der udvikles nye organisationsformer, nettet af underleverandører skal udbygges eller der skal indføres nye digitaliserede forretningsprocesser.

Når en forandring skal lykkes, stiller det store krav til den, der skal stå i spidsen for forandringen. Forandringsagenten skal evne at formidle billeder af en ny fremtid og nye helheder. Forandringsagenten skal også være i stand til at iscenesætte forandringen.

Læs meget mere om bl.a. uddannelsens indhold, struktur, lærerkræfter - se menuen.

 

Fakta

Master in Management of Technology, MMT - Executive MBA

Varighed

  • September 2017 - juni 2019

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • Udskudt til d. 1. juli 2017

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.