Master i IKT og Læring (MIL)

IKT og læring

Master i ikt og læring (MIL) er uddannelsen for dig, der arbejder med integration af informations- og kommunikationsteknologi (ikt) i læreprocesser.
Der bliver på uddannelsen arbejdet teoretisk og praktisk med kommunikation, læring, medier, teknologi og design.

Deltids- eller enkeltmodulstuderende?

Du kan følge uddannelsen som deltidsstuderende (2 år - anbefalet). Det er også muligt at følge alle undervisningsmoduler enkeltvis som enkeltmodulstuderende, hvilket er en god måde at få ny viden og kompetencer inden for et specifikt område.

Valgmoduler

Vær opmærksom på, at MIL også udbyder valgmoduler om foråret, som man godt kan tilmelde sig som ny studerende. Selve MIL uddannelsen starter dog først om efteråret.

Du kan læse mere både om de konkrete valgmoduler, der udbydes til foråret 2017, og om uddannelsens kernemoduler ved at klikke på "Indhold" i boksen til højre.

Om MIL

Derudover kan du på her på siden få information om optagelse på studiet samt snart læse om historien bag MIL og om livet som MIL studerende.