Velkommen til foråret 2017 på MIL

I foråret 2017 udbyder MIL ordinære valgmoduler såvel som valgmoduler særligt målrettet undervisning på erhvervsuddannelser og i folkeskolen. Alle modulerne har et omfang på 5 ECTS.

Lagt online: 19.10.2016

Bemærk, at der i foråret 2017 er 2 valgmodul23, der kører på “regulær” vis fra januar til marts, to “halvlange” valgmoduler, der kører fra januar til april og et valgmodul, der kører hele semesteret fra januar til juni. Uanset længde har alle valgmoduler et omfang på 5 ECTS point.

Specifikke datoer for det enkelte modul vil fremgå af modulbeskrivelsen.

I foråret 2017 tilbyder MIL følgende valgmoduler:

Kontakt evt. sekretariatet for nærmere information.

Deadline for ansøgning er den 16. januar 2017.

Hvis du er ny studerende og ikke har gået på MIL før, skal du søge om optagelse via ansøgningsportalen (STADS-DANS), hvor du både finder en login-vejledning og en ansøgningsvejledning.

Hvis du har gennemført moduler på MIL før, skal du genindskrives for at følge et nyt modul. Det sker ved at udfylde et genindskrivningsskema, og sende det til evu@aau.dk.

Hvis du allerede går på MIL som almindeligt deltids- eller fuldtidsstuderende, vælger du valgmodul internt på MIL.

Vi ser frem til at høre fra dig.