MIL studiestart efteråret 2017

MIL byder igen velkommen til et nyt studieår med gode oplevelser og intensiv læring.

Lagt online: 07.08.2017

Lige om lidt slås dørene op på MIL for et nyt studieår, hvor vi igen byder velkommen til et nyt hold studerende og fortsættere fra sidste år.

Hvem studerer på MIL?

På MIL kommer de studerende fra hele landet og mange brancher for at tage enten hele uddannelsen eller enkeltmoduler. Det er heller ikke tilfældigt, at MIL arbejder for at skabe en bred variation af branche- og erhvervsbaggrund, da disse også udgør en del af de studerendes faglige og personlige udvikling i løbet af uddannelsen. Det er derfor MILs ambition at skabe og styrke en så stor og bred sammensætning af studerende som muligt, som kan og vil arbejde teoretisk og praktisk med kommunikation, læring, medier, teknologi og design.

Søger du dybden og ønsker du at få udfordret din daglige praksis, så er MIL derfor en god mulighed for dig, der arbejder med digitalisering, design, ibrugtagning, implementering og ledelse af it og læring i uddannelser, virksomheder, sundhed og udviklingsarbejde mm.

Efterårssemesteret går snart i gang, men du kan altid kontakte MIL på mil@hum.aau.dk for at høre om uddannelsen.

Kort om efteråret og kommende studieår

Underviserholdet for efteråret 2017 står klar til at byde efterårets studerende velkommen på vores online læringsplatform Moodle. Udover det faste undervisningsindhold på MIL, vil der være gæsteforelæsninger fra markante personer og forskere, såsom Finn Togo fra STIL, Rikke Toft Nørgaard fra Aarhus Universitet og samt Jesper Simonsen fra Roskilde Universitet.

MIL glæder sig til at byde velkommen på studiet i september.

Vi ses.

Mh.