Gæsteforelæsning "Et snap af intimitet – børn og unges fotodelingspraksisser på sociale medier" v./ Charlotte Malene Larsen

Malene Charlotte Larsen, Lektor i sociale medier ved Aalborg Universitet, gæster MILs septemberseminar, hvor Malene vil præsentere det nyeste af sin forskning inden for børn og unges brug af sociale medier.

Lagt online: 14.10.2016

Malene Charlotte Larsen, Lektor i sociale medier ved Aalborg Universitet, gæster MILs septemberseminar fredag den 9. september med en gæsteforelæsning kl. 18.30-19.30 på AUB, Langagervej 2, Aalborg Øst (Lokale: Mozart). Her vil Malene præsentere det nyeste af sin forskning inden for børn og unges brug af sociale medier.

Børn og unges brug af sociale medier er i stigende grad visuel. Billeddeling er en integreret del af dagligdagen og det samvær, der finder sted – ofte via smartphonen. Børn og unge deler billeder for at fortælle historier, for at kommunikere visuelt og for at holde venskaber ved lige. Særligt på sociale medier, hvor indholdet forsvinder igen – såsom Snapchat – opstår der en særlig intimitet, som de unge sætter pris på. Med denne gæsteforelæsning præsenterer Malene Charlotte Larsen de nyeste forskningsresultater og ser på udviklingen i børn og unges brug af sociale medier de seneste 12 år.

I kan læse mere om emnet i denne artikel ”Snip snap snude – dobbelthagerne er ude”.

Alle MIL undervisere, studerende og tidligere studerende er velkomne til at deltage til gæsteforelæsningen og festmiddagen efterfølgende. NB: Hvis I ikke er tilmeldt seminaret, men ønsker at deltage i festmiddagen, bedes I kontakte Pia Thorsen pthorsen@hum.aau.dk eller Julie Christiansen på julie@hum.aau.dk hurtigst muligt og senest den 2. september kl. 12.00.