Master i IKT og Læring (MIL)

MIL valgmodul E17: Entreprenørskab som værdiskabelse og didaktisk metode

MIL valgmodul E17: Entreprenørskab som værdiskabelse og didaktisk metode

Hvordan arbejder du med entreprenørskab som didaktisk metode? Arbejd med digitale medier og få værktøjer til at implementere entreprenørielle processer i din egen praksis.

Valgmodulet om Entreprenørskab arbejder med at skabe værdi for mennesker og for samfundet med udgangspunkt i eksisterende viden og kompetencer. I dette modul vil vi stille skarpt på, hvordan vi med entreprenørskab som didaktisk metode kan arbejde med at skabe værdi i økonomisk, social, kulturel eller miljømæssig forstand. Centralt for modulet er, hvordan digitale teknologier kan bidrage til entreprenørielle processer.


NB: MIL modtager fortsat ansøgninger til modulet

 

Detaljeret modulbeskrivelse

Praktisk om modulet

Undervisere: Sarah Robinson (AU) og modulansvarlig Christian Dalsgaard (AU) med gæsteundervisere Helle Meibom Færgemann (AU) og Tom Gislev (AU)
Type: Valgmodul (5 ECTS)

NB: Skulle det ske, at modulet ikke oprettes, så er du garanteret at blive tilbudt at følge et andet modul på uddannelsen.


Hvordan ansøger jeg?

Hvis du er ny studerende og ikke har gået på MIL før, skal du søge om optagelse via ansøgningsportalen (STADS-DANS), hvor du både finder en login-vejledning og en ansøgningsvejledning.

Hvis du har gennemført moduler på MIL før, skal du genindskrives for at følge et nyt modul. Det sker ved at udfylde et genindskrivningsskema og sende det til evu@aau.dk.

Hvis du allerede går på MIL som almindeligt deltids- eller fuldtidsstuderende, vælger du valgmodul internt på MIL.

 

Seminardatoer og øvrige udgifter

Modulet starter den 4. december 2017 og afsluttes den 19. januar 2018. Modulet er har et face-to-face seminar. Introduktionsseminaret er planlagt til den 28. oktober på Aarhus Universitet i forbindelse med med MILs oktoberseminar.

NB: Udover det ene face-to-face-seminar vil det meste af undervisningen i forløbet foregå virtuelt.
 

Øvrige udgifter

Ud over deltagerbetalingen skal du påregne udgifter til litteratur, transport og evt. overnatning.

Hvad er et enkeltfag?

Hvis du ikke har lyst til eller mulighed for at tage en hel uddannelse på deltid, kan du i stedet følge et enkelt fag eller modul fra de eksisterende deltidsuddannelser og fra de almindelige fuldtidsuddannelser (via tompladsordningen).

Fakta

Entreprenørskab som værdiskabelse og didaktisk metode, valgmodul fra Master i IKT og Læring

Varighed

  • December 2017 - januar 2018

Sted

  • Aarhus samt online

ECTS

  • 5

Pris

  • 7.350 kr.

Ansøgningsfrist

  • 1. juni 2017 (ledige pladser, ansøgninger modtages fortsat)

Forbehold for fejl, ændring samt aflysning.