AAU logo

Master i Bæredygtig omstilling

Bliv agent for Bæredygtig Omstilling

Bliv agent for Bæredygtig Omstilling

Masteruddannelsen for dig, der ønsker at blive omstillingsagent, der via teams og netværk skaber konkrete forandringer. Master I Bæredygtig Omstilling ruster dig til kompetent og engageret at navigere I og drive komplekse omstillingsprocesser indenfor bæredygtighed. Du får en helhedsorienteret ”værktøjskasse” med konkret indsigt i teknologiske omstillingsmuligheder på den ene side og samfundsfaglige og personlige værktøjer indenfor økonomi, organisation, planlægning og ledelse på den anden side.

Hvorfor Master i bæredygtig omstilling

Bæredygtig omstilling rejser på alle niveauer af samfundet en række faglige og ledelsesmæssige udfordringer, idet vi alle skal lære at gøre tingene på nye og uvante måder.

På Aalborg Universitet har vi derfor udviklet en to-årig efteruddannelse - Master i Bæredygtig Omstilling - der henvender sig til virksomheder, myndigheder og borgere.

Uddannelsen tematiserer de udfordringer, som folk møder i deres hverdag, når de skal bidrage til en bæredygtig omstilling.

Det er en tværfaglig uddannelse, der henvender sig til potentielle forandringsagenter i virksomheder, myndigheder, borgersammenslutninger og civilsamfund, og som anskuer bæredygtigheden i dens tre dimensioner: Miljø, økonomi og sociale forhold.

Det er muligt at følge masteruddannelsens semestre/moduler 1, 2 og 3 enkeltvis, hvis du ikke ønsker (eller har behov for) den samlede masteruddannelse.

Hvorfor MBO?
se præsentation/slides fra efterårets
informationsmøder i København og Aarhus

 

Fakta

Master i Bæredygtig Omstilling

Varighed

  • Januar 2017 - januar 2019

Sted

  • Aalborg og København

ECTS

  • 60

Pris

Ansøgningsfrist

  • 20. november 2016

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.