Creative Genius

Creative Genius

Creative Genius er en et-årig, tværfaglig deltidsuddannelse på kandidatniveau (30 ECTS). Den er for alle, der for alvor ønsker at forstå og udvikle deres kreativitet til at kunne nytænke og skabe impact i deres arbejde og i livet generelt. Måske arbejder du med innovation eller entreprenørskab, måske med produktudvikling, serviceudvikling, medarbejderudvikling, ledelse, undervisning, kunst eller noget helt andet. Kom og vær blandt de maksimalt 30 deltagere, der bliver uddannet årligt.

Til Creative Genius har vi udviklet en undervisningsform, hvor fokus er på at du som person bliver mere kreativ og bedre til at anvende din viden i samarbejde med andre på tværs af faggrænser. På uddannelsen vil du komme til at arbejde med en række opgaver, hvor du anvender det lærte i din dagligdag og derigennem skaber impact i din organisation. Du kommer både til at arbejde alene og du vil opleve at indgå i et kreativt samarbejde på tværs af professioner. Derudover får du også en teoretisk forståelse af teorier, modeller, værktøjer og teknikker, der anvendes til at blive et kreativ geni samt til at skabe kreative organisationer.

VIL DU VIDE MERE OM CREATIVE GENIUS

I menuen kan du finde mere information om uddannelsen. Hvis du har spørgsmål  til uddannelsen så kontakt os på info@creativegenius.aau.dk. Hvis du vil søge om optagelse så udfyld denne formular.

Herunder kan du se en introvideo og læse hvad tidligere studerende siger om Creative Genius.

Tidligere deltagere siger

  • Karina Topp, Souschef, Aarhus Vand A/S "Creative Genius har været en god inspiration i mit arbejde med at skabe og lede en ny innovationsstrategi der involverer os selv og alle vores partnere”
  • Ane Kirstine Frydenboe, Udviklingskonsulent, De Grønne Pigespejdere. ”På Creative Genius har jeg lært at udvikle træningsmetoder til at træne medarbejdernes kreativitet som en integreret del af en ny mødekultur".
  • Karina Lindegaard "Creative Genius har givet mig indsigt og metoder jeg anvender i det daglige til at forblive nærværende og dermed mere kreativ"
  •  Gitte Clausen, Afd. Leder, Dagplejen, Hjørring Kommune" Jeg har anvendt Creative Genius til at skabe rammer for et kreativt miljø, samt processer der udvikler kreative medarbejdere. Det gør dem i stand til at jonglere med deres viden og anvende den uhæmmet og horisontalt til gavn for kvalitetsudviklingen i kerneydelsen"
  • Louise Byrge, Konsulent “Som konsulent anvender jeg mange af elementerne fra Creative Genius i mit arbejde med at skabe kreativitet og innovation i mange forskellige organisationer”
  • Jens Pedersen, Skoleleder Christinelystskolen. “Som skoleleder har jeg kunne anvende metoder og begreber fra Creative Genius i mit arbejde med at skabe en mere kreativ kultur”

Fakta

Creative Genius: Valgmodul 10d fra kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi (Innovation og entrepreneurship)

Varighed

  • Marts 2018 - januar 2019

Sted

  • Aalborg

ECTS

  • 30

Pris

Ansøgningsfrist

  • Ledige pladser, ansøgninger modtages til og med d. 8/3-18

Forbehold for fejl, ændringer samt aflysning.