Rikke er begejstret for heldagsundervisning

Rikke Madsen gik på HD 1. del i 2017, mens hun var Revisor Trainee hos Revikon i Thisted. Hun fandt samspillet mellem teori og praksis på uddannelsen fordelagtigt, og var desuden rigtig glad for modellen med heldagsundervisning, hvor de studerende møder ind til undervisning 1-2 gange om måneden. Rikke udtalte om uddannelsen:

Lagt online: 01.03.2017

En stor fordel ved HD-uddannelsen er, at der i høj grad er en vekselvirkning mellem teori og praksis. Den dialogprægede undervisning og problembaseret læring sikrer, at den teoretiske viden, som jeg tilegner mig gennem uddannelsen, er lige til at anvende i praksis. HD-uddannelsen ved Aalborg Universitet er en anerkendt og velset uddannelse i erhvervslivet og er desuden utroligt spændende.

At uddannelsen er tilrettelagt som dagstudie med seminarer på hele dage i stedet for aftenundervisning er et kæmpe plus for mig. Jeg har tre timers kørsel frem og tilbage til Aalborg, hvilket i praksis ville gøre det meget svært at nå frem og tilbage to aftener hver uge. Modellen med dagsundervisning har været afgørende for, at jeg har valgt at følge HD-uddannelsen ved Aalborg Universitet. Det sikrer, at alle studerende er motiverede og fokuserede når vi mødes.

Alt i alt skaber HD-uddannelsen stor værdi for mig og den virksomhed, jeg er ansat i. Jeg har allerede fået mange relevante kompetencer, som jeg kan anvende i mit arbejde.