AAU logo

Sundhedsteknologi

Job & karriere

Aalborg Universitet har uddannet civilingeniører i sundhedsteknologi siden 2005. De godt 300 civilingeniører har fået ansættelser i hele Danmark, Norden, Europa og USA. De fleste får job i små og mellemstore private virksomheder, der udvikler og implementerer sundhedsteknologi og sundheds-it til brug i sundhedssektoren.

Mange arbejder som konsulenter og udviklere. En del arbejder på hospitalsafdelinger og i regionerne, enkelte har stiftet egen virksomhed. Enkelte har valgt job i andre brancher og arbejder som udviklere, konsulenter, undervisere på HTX eller lignende Indtil videre er ca. en fjerdedel af de uddannede sundhedsteknologi-ingeniører fortsat i en forsker-uddannelse (ph.d.) på universiteter og universitetshospitaler i ind- og udland.

 

HVOR FÅR SUNDHEDSTEKNOLOGIINGENIØRER ARBEJDE?

"Jeg arbejder hos FertiliTech som er en dansk virksomhed, der udvikler teknologi, som bruges i laboratorier og klinikker til behandling af barnløse par. Med teknologien får det sundhedsfaglige personale hjælp til at udvælge de æg, der har størst potentiale for at føre til en graviditet. Jeg har ansvar for teknisk support til kunderne, der kommer fra hele verden."

Mette Gøtzsche
Kandidat i Sundhedsteknologi

Læs mere om Sundhedsteknologiingeniørernes arbejde her

 

 

 

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE