AAU logo

Organisatorisk læring

Studiets vejledere

Studiets vejledere

 

Studenterstudievejledningen

Vi  er to erfarne studerende, der kan vejlede dig om Organisatorisk Læring. Du kan bl.a. spørge os om dagligdagen på studiet, arbejdsbelastningen og om den særlige projektarbejdsform, som anvendes på Aalborg Universitet. Vi kan desuden vejlede om valgfag, udlandsophold, praktikophold og om vores forventninger til jobmuligheder.

 

Skriv eller ring til os

tRÆFFETID FOR PERSONLIG HENVENDELSE er

TID: Der er kontortid hver tirsdag kl. 12-14. (Ring - skriv eller mød op!)
STED: Studievejleder-lokalet, lokale 2.124, Krogstræde 3, 9220 Aalborg Ø.

 

Kristoffer Frydendal

Jeg hedder Kristoffer og er 22 år. Jeg påbegynder mit 5. semester efter sommerferien.

Hvorfor søgte jeg ind?

Jeg er nok en af de mange, som ikke tænkte alle muligheder og valg igennem, inden jeg søgte ind på universitetet. En ven spurgte mig, om ikke jeg skulle med til Aalborg, og jo,  selvfølgelig skulle jeg det. Jeg undersøgte hvilke uddannelser, som jeg fandt interessante og som var en mulighed for mig. Da jeg altid har ønsket at arbejde med mennesker i en eller anden afskygning, faldt valget på Organisatorisk Læring, for herigennem følte jeg virkelig, at jeg kunne komme til at gøre en forskel.

keywords

For mig er Organisatorisk Læring et svært begreb at sætte ord på. Nogle af de keywords, jeg vil sætte på, er, kultur, forandring, innovation, læring, ledelse og motivation. Når jeg kommer på besøg i en organisation i dag, ser jeg en hel masse muligheder, som jeg ikke tidligere fik øje på. Fx ser jeg på, hvilke læringsmuligheder, der er for hele organisation og den enkelte medarbejder. Jeg har blik for, hvilke ting, man kunne ændre på, så medarbejderne går hjem fra arbejde med et smil på læben. Jeg ser, hvordan en organisation kan ledes, så medarbejderne arbejder mere effektivt. Det er spørgsmål som disse, der giver mening for mig.


 

Majken Jeppesen

Jeg hedder Majken og er 24 år. Jeg starter på 3. semester i september 2017 og er tilflytter fra midtjylland. 

hvorfor søgte jeg ind?

Jeg søgte ind på Organisatorisk Læring, da jeg brænder for læring, udvikling, optimering og ledelse. Jeg har igennem mit frivillige arbejde prøvet kræfter med disse emner, samt rekruttering og kommunikation og vidste derfor at dette var vejen for mig. Ligeledes er jeg nysgerrig på hvordan virksomheder og organisationer, kan strukturere sig, samt hvad der kan være af fordele og ulemper ved dette. 

Mine fremtids muligheder med Organisatorisk Læring er enten direkte i job, eller at læse en kandidat og dermed specialisere mig inden for et, af de felter som jeg brænder for. Om det derefter ender med, at jeg bliver udviklingskonsulent, konsulent i en frivillig organisation eller kommunikationsmedarbejder, må tiden vise. 

keywords

Organisatorisk Læring inderholder for mig forandring, udviklingsprocesser, struktur, læring og optimering.  

Kontakt studiet

Vejledning om uddannelsens faglige indhold

KONTAKT TIL STUDIESEKRETÆRErNe
 

Studiesektretær for 1. årgang

 • Dorte Holmgaard Jensen
  Kroghstræde 3, lokale 3.234
  9220 Aalborg Ø
  Telefon 9940 8448
  dhj@learning.aau.dk


Studiesekretær for 2. og 3. årgang

 • Karina Nørnberg Bærskog 
  Kroghstræde 3, lokale 3.223
  9220 Aalborg Ø
  Telefon 9940 9966
  knb@learning.aau.dk

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2018:
Den 21. februar – 15. marts
Den 13. juni – 5. juli
Den 30. juli – 10. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.