AAU logo

Medicin med industriel specialisering

Job & karriere

Uddannelsen i Medicin med Industriel Specialisering er rettet mod beskæftigelse i lægemiddelindustrien, hvor der ligger store udfordringer inden for udvikling, tilpasning og salg af lægemidler og løsninger. Lægemiddelområdet er et af de områder, hvor mulighederne for vækst er størst.

Ud over et job i lægemiddelindustrien er der mulighed for at finde beskæftigelse i sundhedssektoren og i den medicotekniske industri.

Er du interesseret i en videnskabelig karriere i et forskningsmiljø, så kan et ph.d.-studium her eller i udlandet være noget for dig. Her får du mulighed for at forske videre, enten i noget, du allerede har beskæftiget dig med eller i helt nye problemstillinger.

 

"Jeg arbejder i det nordiske og baltiske datterselskab af det japanske medicinalfirma Astellas Pharma. Vores opgave er at markedsføre koncernens lægemidler i de fem nordiske og de tre baltiske lande. Selv om godkendelsesprocessen for at opnå en markedsføringstilladelse for et lægemiddel er ensrettet og ret centraliseret i Europa, så har hvert enkelt land sit eget system til at få godkendt priser og tilskud – og vejen til at patienten reelt får adgang til en behandling er dermed forskellig. Denne vej arbejder jeg til dagligt på at gøre kortest mulig."

Kamilla Nørgaard
Regulatory Affairs Officer, Astellas Pharma a/s

Læs mere om dimittender i job i profilbrochuren

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE