AAU logo

Matematik-teknologi

Job & karriere

Job & karriere

”MAN FÅR STORE MATEMATISKE FÆRDIGHEDER, OG SAMTIDIG FÅR MAN LOV TIL AT UDFORSKE OG ANVENDE DISSE FÆRDIGHEDER PÅ EN REEL PROBLEMSTILLING”

Barbara Martinovic, studerende

Bacheloruddannelsen i Matematik-Teknologi er især tilrettelagt for dig, som ønsker at læse videre på kandidatuddannelsen som civilingeniør (cand.polyt.) i Matematik-Teknologi.

Med en bacheloruddannelse i Matematik-Teknologi har du en grundlæggende viden inden for fagområdet, men dine kompetencer og jobmuligheder forbedres markant med en efterfølgende kandidat og titlen som civilingeniør.
 

kandidatmuligheder


Som uddannet civilingeniør i Matematik-teknologi har du mange muligheder for at finde det helt rette job i den private eller offentlige sektor eller måske i form af en forskeruddannelse (ph.d.).

Mange videnstunge og højteknologiske virksomheder efterspørger civilingeniører med højtudviklede kompetencer inden for anvendt matematik og teknologi, som kræver dyb indsigt i både anvendt matematik, teknologi, og hvordan disse implementeres til løsning af konkrete problemer.

Du kan få job i forsknings- og udviklingsafdelinger, der eksempelvis beskæftiger sig med energiteknologi, audio- og kommunikationsteknologi, sensorer, softwareudvikling, transport og logistik, fødevareteknologi, forsikring og finansiering.
 

Læs om optagelse og adgangskrav

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE