Manufacturing and Operations Engineering

Studiets vejleder

Anders Bech Mogensen og Sara Totland Bjørnevik er studievejledere på AAU-Cph.

Anders og Sara kan bl.a. vejlede om indholdet i den enkelte uddannelse, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

cph.sg@ses.aau.dk

Anders: +45 22 39 97 27

Sara: +45 93 56 20 39 (træffetid mandag kl. 12-13)

TRÆFFETID

Der er ingen fast træffetid, men det er altid muligt at aftale en tid over e-mail eller telefon.

SKYPE

Det er også muligt at få studievejledning via Skype. Send Anders og Sara en mail, så I kan aftale et tidspunkt for en samtale.

Kontakt studiet

Har du spørgsmål, der vedrører din sammensætning af uddannelsen (hvis du fx kommer med en anden baggrund end angivet under adgangskravene) eller lignende, er du velkommen til at kontakte studienævnet for Industri og Global Forretningsudvikling:

Studienævnssekretær Lea Fransson Thiessen

Tlf. +45 99 40 93 09
lft@m-tech.aau.dk

Generel studievejledning om AAU's uddannelser i København

Hvis du har mere generelle spørgsmål til optagelsen, eller hvordan det er at studere ved Aalborg Universitet København, er du velkommen til at kontakte Vejledningscenteret. Vi vejleder om:

• Valg af uddannelse
  • Optagelse og adgangskrav
  • Ansøgningsprocedurer
  • Hvilke uddannelser kan kombineres
  • Orlov og barsel
  • Studietvivl
  • Udmeldelse fra studiet

Vejledningscenteret

Frederikskaj 12, stueetagen, lokale 0.62
2450 København SV
studievejledning@cph.aau.dk

Find træffetider her: www.aau.dk/uddannelser/studievejledning/generel-studievejledning/

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).

Læs mere om din su og økonomi