AAU logo

Language and International Studies

Job & karriere

Language and International Studies, English, skaber grundlaget for en kvalifikationsprofil, der retter sig mod at blive international kommunikationsmedarbejder eller projektmedarbejder eller sagsbehandler i en internationalt orienteret virksomhed eller organisation. Informationsarbejde, bistandsarbejde, turisme, kulturformidling og personaleuddannelse er blot nogle af de felter, hvor kombinationen af kompetencer inden for sprog, kommunikation, kultur, erhvervs- og samfundsforhold er efterspurgt.

Din uddannelsesprofil varierer afhængig af, hvilken kandidatoverbygning du vælger. En bachelor i Language and International Studies, English, giver adgang til en række forskellige kandidatuddannelser, hvor du har mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt område. Se "kandidatmuligheder".

Arbejdsformen er projekt- og gruppeorienteret på Aalborg Universitet. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger.

De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt at begynde sin karriere, når man er blevet færdig med bacheloruddannelsen. Dine karrieremuligheder vil dog være større med en kandidatuddannelse også.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE