AAU logo

IT, Communication and New Media, Bachelor

IT, Communication and New Media

IT, Communication and New Media

Internet, Mobilkommunikation, Digitalt TV, Facebook, YouTube - er områder i rivende udvikling. Hvis du vil lære, hvad der sker "bag kulissen", og hvordan de nye teknologier kan bidrage til at imødekomme brugerbehov og skabe nye forretningsmuligheder, kan ingeniøruddannelsen i IT, Communication and New Media (It, kommunikations- og medieteknologi/ITCOM) på Aalborg Universitet København være noget for dig.

Vi har i dag adgang til information og kommunikation ligegyldigt hvor vi befinder os. Hvad enten vi er hjemme, på arbejde eller undervejs, er vi "på". Computere og mobiltelefoner bliver hurtigere og kraftigere, og vi har adgang til trådløse og faste forbindelser med høj kvalitet. Nye intelligente tjenester, som vi tidligere kun kunne drømme om, bliver mulige.

Vælger du at uddanne dig i IT, Communication and New Media, kan du være med til at opdyrke de mange nye muligheder, og du vil få en meget attraktiv kompetenceprofil.      

Du får mulighed for at arbejde med de avancerede kommunikationsteknologier og applikationer, som er grundlaget for fremtidens Internet, mobiltelefoner og broadcast platforme (radio & TV). Du opnår en dybtgående forståelse af teknologierne og deres potentiale og du lærer at omsætte denne viden til innovative tjenester, applikationer og løsninger, der retter sig mod konkrete behov i hverdagen.

Desuden lærer du også at forstå de sociale, markedsmæssige og etiske rammer for teknologiernes anvendelse, og vi bringer dig på forkant med den seneste udvikling i et globalt perspektiv.

Uddannelsen er tværfaglig og udbydes på engelsk. Den tværfaglige profil adresserer det stigende behov for ingeniører, som kan kombinere viden fra forskellige fagområder. Du vil derfor kunne bruge dine kompetencer til konkret udvikling af nye koncepter, tjenester og løsninger i en forretningsmæssig sammenhæng.

Du lærer bl.a. om

  • Nye mobile netværksteknologier
  • Udvikling af mobile applikationer
  • Brugervenlige løsninger og tjenester
  • Økonomi og forretningsudvikling
  • Brug af IKT i virksomheder og organisationer

Når du er færdig med din bacheloruddannelse, har du mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse og blive fx civilingeniør.

 

Rusten i matematikken?

Vi anbefaler kraftigt, at du genopfrisker matematik på A-niveau inden studiestart på en teknisk- eller naturvidenskabelig uddannelse, hvis du har karakterer på 7 eller mindre i matematik fra din gymnasieuddannelse og/eller hvis din gymnasieuddannelse er et år gammel eller mere.

Følg et intensivt Brush-up kursus på A-Niveau inden studiestart.

Opfylder du ikke adgangskravene til den ingeniøruddannelse, du gerne vil begynde på? Så har du muligheden for at tage på Adgangskursus og blive klar. Læs mere på: www.ak.aau.dk.

Du får viden om

  • Objektorienteret programmering
  • Apps
  • Mobilt Internet
  • Brugerbehov
  • Marked

Fakta om uddannelsen

Sprog

Engelsk

By

Adgangskrav

Mød AAU
Deltag i arrangementer på Aalborg Universitet for studiesøgende, og oplev studielivet på AAU. mød aalborg universitet