AAU logo

Idræt

Job & karriere

Med en uddannelse i Idræt i sportstasken får du en unik kompetenceprofil med spændende jobmuligheder i idræts- og sundhedssektorerne. Der vil være muligheder for job som sundhedskonsulent hos f.eks. DGI, DIF og Team Danmark, hvor du bl.a. kan arbejde med forebyggelse og dokumentation.

Kandidater i idræt kan komme til at arbejde med udvikling af nye træningsmetoder, måling af træningseffekt, coaching af idrætsudøvere og projektledelse. Kandidater i Sports Technology vil typisk komme til at arbejde med udvikling af idræts-, trænings- og rehabiliteringsudstyr eller som teknisk rådgiver. Som to-fags kandidat kan du bl.a. søge job som underviser i idræt og et andet fag på gymnasiet og tilsvarende.

_______________

"I dag er jeg projektleder i DGI Nordjylland – et job, der på mange må- der kan beskrives som mit drømmejob. Som projektleder arbejder jeg med stor frihed under ansvar, og jeg får dermed mulighed for at forme og udvikle mine forskellige arbejdsopgaver i en retning, der både giver mening for mig og min arbejdsgiver."

René Melvad Jørgensen
projektleder i DGI Nordjylland

Læs mere om René og andre dimittender her

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE