AAU logo

Elektronik og it, Bachelor

Elektronik og it

Elektronik og it

Som studerende i Elektronik og it får du en internationalt anerkendt uddannelse, hvilket giver gode fremtidsmuligheder. Aalborg Universitet er førende i Danmark inden for informations- og kommunikationsteknologi, bl.a. fordi vi samarbejder meget med erhvervslivet og bruger problemer fra den virkelige verden. Hvis du gerne vil være elektronikingeniør, skal du vælge Aalborg Universitet.

IT-CAMP 2017 - LÆS MERE HER

- kom og bliv klogere på, hvad du kan med en it-uddannelse - deltagelse er gratis.

Du skal læse til elektronikingeniør i Elektronik og it på Aalborg Universitet, hvis du

  • interesserer dig for selvstyrende robotter, satellitter eller andre elektroniske systemer.
  • brænder for at arbejde med fremtidens mobiltelefoner og GPS, for ikke at nævne avancerede højttalere eller hi-tech chipteknologi.
  • vil være sikker på at få et spændende og godt job efter endt uddannelse. 

Når du er færdig med din bacheloruddannelse, har du mulighed for at læse videre på en kandidatuddannelse og blive civilingeniør.


På AAU har de studerende bygget deres egen satellit

Satellitten AAUSAT3 kredser nu om Jorden i 800 kilometers højde i en fart af 7,458 kilometer i sekundet eller cirka 26.800 kilometer i timen svarende til, at satellitten når Jorden rundt på 100 minutter og 30 sekunder. Satellitten forventes mindst at overleve og sende data tilbage til jorden i et halvt år, mens den forventes at være i kredsløb om Jorden i op mod 100 år svarende til knap 590.000 gange, før den brænder op i atmosfæren.

Med satellitten får Søfartsstyrelsen mulighed for at øge sejladssikkerheden, da den giver forbedret overvågning af farvandet omkring Grønland.

På Elektronik og it får du muligheden for at være en del af det hold, der videreudvikler satellitten.


Følg de studerende

  • Facebook kan du se eksempler på igangværende, spændende projekter og studieliv mm.
  • Du kan også følge de studerende på uddannelsens blog, hvor de fortæller om deres projektarbejde, eksamensforberedelse, udlandsophold og alt mellem himmel og jord, der vedrører livet som studerende.

Rusten i matematikken?

Vi anbefaler kraftigt, at du genopfrisker matematik på A-niveau inden studiestart på en teknisk- eller naturvidenskabelig uddannelse, hvis du har karakterer på 7 eller mindre i matematik fra din gymnasieuddannelse og/eller hvis din gymnasieuddannelse er et år gammel eller mere.

Følg et intensivt Brush-up kursus på A-Niveau inden studiestart.

Opfylder du ikke adgangskravene til den ingeniøruddannelse, du gerne vil begynde på? Så har du muligheden for at tage på Adgangskursus og blive klar. Læs mere på: www.ak.aau.dk.

 

Du får viden om

  • Kommunikationsteknologi
  • Programmering
  • Regulering
  • Signalbehandling
  • Matematik

Fakta om uddannelsen

By

Adgangskrav

Se Studieordningen

 Mød AAU i 2017
Se hvor du kan møde Aalborg Universitet i 2017. Mød AAU