AAU logo
Netværk om IPR (intellectual property rights)

Netværk om IPR (intellectual property rights)

Gennem Aalborg Universitet kan du deltage i det faglige netværk IPR Nord og blive opdateret om mulighederne for beskyttelse af immaterielle rettigheder (intellectual property rights).

IPR Nord er et forum for forsknings-, viden- og erfaringsudveksling, hvor du kan komme på forkant med den nyeste viden og forskning inden for intellectual property rights (IPR). IPR Nord samler og styrker IPR-kompetencerne i Nordjylland og er et åbent netværk for alle interesserede. 

Forskningsmæssigt er netværket forankret på Juridisk Institut og Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet. De fleste medlemmer er professionelle og forskere fra forsknings- og videninstitutioner samt offentlige aktører i Nordjylland, rådgivere eller personer fra virksomheder, der beskæftiger sig med IPR.

I IPR Nord kan du deltage i møder, events og seminarer og finde samarbejdspartnere blandt netværkets medlemmer.
 

Sådan bliver du medlem af netværket...

Tilmelding til IPR Nord foregår via IPR Nords side på det sociale netværk LinkedIn.

Virksomhed fortæller...

Virksomhed fortæller...

"Der er mange rigtigt gode oplægsholdere ved netværksarrangementerne. Samtidig er der stor variation i emnerne, og de dækker både teoretisk og praktisk viden.

At AAU står bag, er jo et ekstra kvalitetsstempel. Jeg er kort sagt meget imponeret – det er fantastisk at kunne deltage i et netværk som dette, der er af så høj kvalitet.”

- Jette Rasmussen, direktør for Infolink Kurser.

Kontakt AAU

Er du interesseret i at deltage i IPR Nord eller har spørgsmål til netværket, er du altid velkommen til at kontakte:

Aalborg Universitet
Tlf.: 9940 9866
E-mail: bikr@law.aau.dk