AAU logo
Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser - Informationsmøde

Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser - Informationsmøde

Er du nysgerrig og vil du gerne vide mere om dette spændende kandidatstudium? Så kom til informationsmøde, hvor du kan møde studerende og undervisere fra uddannelsen. Du kan også orientere dig på www.forandring.aau.dk

Tidspunkt

31.01.2018 kl. 17.00 - 31.01.2018 kl. 19.00

Beskrivelse

Går du og Overvejer at søge ind på Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser?

Der er studiestart næste gang til september 2018, og fristen for at søge ind i år er allerede den 1. marts. Så det er med at orientere sig nu! Kandidatuddannelsen kan læses i både Aalborg og København.

Ved informationsmødet træffer du både undervisere og studerende fra uddannelsen. Du bliver præsenteret for det faglige indhold, de spændende studieformer, og du hører om de fordele og værktøjer, uddannelsen giver dig.

Stine Bylin Bundgaard og Ole Ravn, der begge er faste undervisere på uddannelsen, vil fortælle om det faglige indhold, de mange spændende undervisningsformer og lidt om adgangskravene.

Vores to studenterstudievejledere, Helle Andersen og Jens Christian Pedersen vil fortælle om, hvorfor de valgte netop denne uddannelse. De vil desuden fortælle om hverdagen på studiet og om deres planer for fremtiden. Vi er klar til at svare på alle spørgsmål!

Arrangementet er åbent for alle interesserede! Det vil være super fint, hvis du tilmelder dig på forhånd - men det er ingen betingelse!

Du er også velkommen til at stille spørgsmål til arrangementet hos vores studievejledning: Skriv til:

forandring@learning.aau.dk

Arrangør

Aalborg Universitet, Kandidatuddannelsen i Læring og forandringsprocesser

Adresse

Aalborg Universitet, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø. Lokale 4.112

Tilmeld dig til

knb@learning.aau.dk

Mere information

www.forandring.aau.dk

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen