AAU logo
Informationsmøde om Kandidatddannelsen i Læring og Forandringsprocesser

Informationsmøde om Kandidatddannelsen i Læring og Forandringsprocesser

Mød op i vores dejlige lokaler på Kroghstræde 3 i Aalborg Ø. Vi inviterer indenfor, så du kan fornemme lidt af studiemiljøet. Du vil få oplysninger om uddannelsens faglige indhold, de mange forskellige studieformer og om optagelseskravene. Fristen for at søge ind på studiet er den 1. april, så det er med at orientere sig nu!

Tidspunkt

28.02.2017 kl. 16.30 - 18.00

Beskrivelse

Vi vil denne eftermiddag udruste dig med alle de nødvendige oplysninger om uddannelsens faglige indhold, de mange forskellige studieformer og om optagelsesskravene. 

To af vores nuværende studerende på speciale-semesteret, Julie og Anne, vil fortælle om, hvordan det er at være studerende på Aalborg Universitet på netop denne kandidatuddannelse. Du vil også møde to af de faste underviserne fra studiet, lektor Ole Ravn og adjunkt Stine Bylin.

De studerende og underviserne fortæller i et fælles oplæg om uddannelsens faglige indhold. De vil også komme ind over de tre fagmoduler, som man på 8. semester kan vælge i Aalborg. Valg af fagmodul kan have betydning for "toningen" af ens profil som færdig kandidat.
 

Tilmelding

Alle er velkomne! Tilmelding er ikke nødvendig, men du må meget gerne af hensyn til antallet af stole og kaffekopper. Skriv til studiesekretær Karina Bærskog, knb@learning.aau.dk
 

Find vej

Se dette AAU-kort til Kroghstræde 3, lokale 1.119

 

 

Arrangør

Institut for Læring og Filosofi

Adresse

lokale 3.117, Kroghstræde 3, 9220 Aalborg Ø

Tilmeld dig til

knb@learning.aau.dk

Mere information

http://www.aau.dk/uddannelser/kandidat/laering-forandringsprocesser/

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen