AAU logo
Efteruddannelse i radonrenovering - Kursus hos SBi

Efteruddannelse i radonrenovering - Kursus hos SBi

Efteruddannelsen i radonrenovering kvalificerer dig til at få adgang til det voksende marked for radonrenovering. Underviserne er de førende eksperter fra Teknologisk Institut og Statens Byggeforskningsinstitut (SBi). Efteruddannelsen varer tre dage.

Tidspunkt

04.10.2016 kl. 09.00 - 26.10.2016 kl. 16.00

Beskrivelse

På denne efteruddannelse bliver du kvalificeret til at planlægge og gennemføre renovering af bygninger med for højt indhold af radon i luften indendørs. Ikke blot enfamiliehuse, men også andre bygninger. Efteruddannelsen tager udgangspunkt i SBi-anvisning 232, ’Radon – kilder og måling, og SBi-anvisning 247, ’Radonsikring af eksisterende bygninger’. Gennemgangen af SBi-anvisningerne suppleres med eksempler fra praksis.

Underviserne er Torben Valdbjørn Rasmussen fra SBi, som er hovedforfatter til SBi-anvisningerne om radon, samt Britt Haker Høegh fra TI, der har indgående erfaring med radonrenovering.

Efteruddannelsen henvender sig både til rådgivere og udførende. Leverandører af byggematerialer kan også have gavn af at deltage.

Arrangør

Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet København og Teknologisk Instsitut

Adresse

Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C

Mere information

http://www.sbi.dk/arrangementer/kommende-arrangementer/radonsikring-i-bygninger-bliv-klogere-pa-hvordan-man-radonsikrer-efter-kravene-i-br

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen