AAU logo
Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Ændringer i BR18 - kursus hos SBi

Hør om de væsentligste ændringer, der forventes at komme i bygningsreglement BR18

Tidspunkt

07.11.2017 kl. 13.00 - 16.30

Beskrivelse

På dette eftermiddagskursus gennemgår vi de ændringer i Bygningsreglementet, som forventes med det kommende BR18.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen offentliggjorde 1. maj 2017 en høringsudgave af BR18. Det nye bygningsreglement bliver helt anderledes opbygget end det BR15, vi kender.

Med BR18 får vi en ny, tematiseret struktur. Vejledningsteksterne udgår, og i stedet definerer kravteksterne mere entydigt, hvad der er indenfor reglerne. Kravteksterne suppleres af selvstændige vejledninger, som beskriver standardløsninger, der overholder reglerne.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål vedr. BR18.

Bemærk, at kurset fokuserer på ændringerne og derfor ikke omfatter en gennemgang af det samlede BR18. Hvis du har brug for en generel introduktion til BR18, bør du i stedet tage kurset ’Overblik over Bygningsreglementet’.

På kurset får du en orientering om baggrunden for ændringerne, en gennemgang af de enkelte ændringer samt mulighed for at stille spørgsmål til nogle af landets førende eksperter i Bygningsreglementet: seniorforsker Ernst Jan de Place Hansen og seniorforsker Kim Wittchen / seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen, alle fra SBi, Aalborg Universitet.

Pris

Kr. 2.300 ekskl. moms - Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 7. oktober 2017, giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

SBi, Aalborg Universitet København

Adresse

Kurset afholdes hos Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C

Mere information

http://www.sbi.dk/kurser/br18

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen